Palautukset

VAIHDOT- JA PALAUTUKSET:

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto-/palautusoikeus*. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti eikä siinä olevia tuotelappuja saa irroittaa! 

Palautettavassa tuotteessa ei saa olla epäpuhtauksia/karvoja. Mikäli tuotteessa on epäpuhtauksia, jotka joudumme puhdistamaan, emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Jos joudumme lähettämään käytetyn/epäpuhtaan tuotteen takaisin asiakkaalle, asiakas vastaa toimituskuluista.

Uima-asujen on oltava käyttämättömiä eikä niissä olevia sinettejä saa irroittaa. Muuten emme voi vastaanottaa palautusta hygieniasyistä.

*HUOM! Sukkahousuilla, korviksilla ja hiuskoristeilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

TÄRKEÄÄ! Tarkista, ettei palautettavissa tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia.

Voit myös halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kokoon/tuotteeseen. Voit vaihtaa tuotteen ilmaiseksi kerran. Jos tilalle haluamaasi tuotetta ei ole meillä varastossa, otamme sinuun yhteyttä. 

1.1.2018 alkaen tehtyihin tilauksiin palautus on ILMAINEN. Palautuksista ei makseta takaisin mahdollisia maksutapa-/laskutuslisiä (postiennakko-/laskutilaukset).
 
Vaihto on ilmainen kerran.

Toimi näin:
 1. Täytä palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.
 2. Laita tuotteet takaisin pakkaukseen ja liitä täytetty palautuskaavake mukaan. Lähetä paketti osoitteeseen:

   

  ASIAKASPALAUTUS
  BLACKGROUP OY/613014
  IMATRANKATU 21
  50970 MIKKELI
 3. Lähetä paketti asiakaspalautuksena ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

  Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

 
HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus! Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoitathan meille asiasta sähköpostitse: info@blackgroup.fi. 
 
Jos asiakas jättää noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä Blackgroupille, emme enää toimita tilauksia kyseiselle asiakkaalle postiennakolla ja veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15 €) asiakkaalta.